|
ПИЛЕШКИ ХАПКИ
ПРОДУКТИ:
Пилешко месо от бут(рецептата е за 4 бутчета), Гъби() 1 малък буркан), Соев сос, Подправки и брашно.
Нарязвам пилешкото месо на дребни хапки и го подправям със сол, пипер и пикантина. Оставям така да престои 2-3 часа и овалвам в брашно хапките. Изтърсвам хубаво от брашното и пържа в тефлонов тиган с малко мазнина. Когато се зачерви добавям гъбите( от буркан стерилизирани) и запържвам още 2-3 мин. Добавям 2-3 с.л. Соев сос и 1 ч.ч. вода. Бърка се по-честичко докато се изпари водата. Остава малко сосче и хапките. Сипвам в чиния и настъргвам отгоре кашкавал, докато е горещо.
Моите си облизват пръстите в къщи.
» Обсъдете във форума
Кулинарен свят
Благодарение на всички активни участници във форума, и по-специално в "Кулинарен свят", тук сме събрали избрани рецепти препоръчани от тях. Специални благодарности на Скарлет и Djemma за оказаното ни съдействие.
САЛАТИ И СТУДЕНИ ПРЕДЯСТИЯ(42)
ТОПЛИ ПРЕДЯСТИЯ(14)
ОСНОВНИ ЯСТИЯ(26)
ГАРНИТУРИ(4)
ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ(71)
ДЕСЕРТИ(78)
ДРЕБНИ СЛАДКИ(29)
ГЛАЗУРИ , КРЕМОВЕ, ЗАХАРНИ ТЕСТА ЗА ТОРТИ И ПАСТИ(23)
НАПИТКИ(3)
РЕЦЕПТИ ЗА ХЛЕБОПЕКАРНА(10)
ДИЕТИ(5)
|
|
|
|
|
|
|
|
Име на рецептата: |
|
Продукти и инструкции: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|